Ringen standaard

Ringen standaard
Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: La-C
Hand gemaakt ringen schaaltje voor het presenteren van ringetjes en andere fijne sieraden zoals oorstekers Diameter van het schaaltje is 8cm Schaaltjes worden per 2 geleverd zwart en wit ..
€12,95
Merk: La-C
Mooie ringen standaard van hout om op stijlvolle wijze ringen uit te lichten Er zijn 2 snedes gemaakt om veel ringen tegelijk te presenteren Afmeting: 15x4x2 cm, dikte van de snedes is 3mm De ringen houder wordt per 2 stuks geleverd ..
€8,95
Merk: La-C
Mooie ringen standaard van hout om op stijlvolle wijze ringen uit te lichten Er zijn 2 snedes gemaakt om veel ringen tegelijk te presenteren Afmeting: 50x4x2 cm, dikte van de snedes is 3mm De ringen houder wordt per 2 stuks geleverd ..
€12,95
Merk: La-C
Mooie neutrale ringenstandaardjes van hout voor een stijlvolle presentatie van heren ringen Je kunt en aantal ringen, afhankelijk van grootte en dikte, per standaard presenteren en ze worden per set van 3 geleverd Hoogte 6 cm, diameter onderkan..
€15,95
Merk: La-C
Mooie neutrale ringenstandaardjes van hout voor een stijlvolle presentatie Je kunt 1 à 2 ringen per standaard presenteren en ze worden per set van 5 geleverd Hoogte 3,5 cm, diameter onderkant 2 cm ..
€9,95
×
×
×
×
×
×
×