Ringen standaard

Ringen standaard
Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: La-C
Hand gemaakt ringen schaaltje voor het presenteren van ringetjes en andere fijne sieraden zoals oorstekers Diameter van het schaaltje is 8cm Schaaltjes worden per 2 geleverd zwart en wit ..
€12,95
Merk: La-C
Mooie ringen standaard van hout om op stijlvolle wijze ringen uit te lichten Er zijn 2 snedes gemaakt om veel ringen tegelijk te presenteren Afmeting: 15x4x2 cm, dikte van de snedes is 3mm De ringen houder wordt per 2 stuks geleverd ..
€8,95
Merk: La-C
Mooie ringen standaard van hout om op stijlvolle wijze ringen uit te lichten Er zijn 2 snedes gemaakt om veel ringen tegelijk te presenteren Afmeting: 50x4x2 cm, dikte van de snedes is 3mm De ringen houder wordt per 2 stuks geleverd ..
€12,95
Merk: La-C
Mooie neutrale ringenstandaardjes van hout voor een stijlvolle presentatie Je kunt 1 à 2 ringen per standaard presenteren en ze worden per set van 5 geleverd Hoogte 3,5 cm     ..
€7,95
Prachtige strak gezaagde houtschijfjes van de taxus boom voor het presenteren van oorstekers of fijne ringetjes  De schijfjes worden per 3 geleverd met 2 kleine gaatjes per schijfje om de oorbellen in te steken. De gaatjes zitten op versch..
€5,95
Merk: La-C
Prachtige strak gezaagde houtschijfjes van de taxus boom voor het presenteren van oorstekers of fijne ringetjes  De schijfjes worden per 3 geleverd je kunt de oorstekers en ringen mooi op de schijfjes leggen  Haal de natuur in huis! ..
€5,95
×
×
×
×
×
×
×