OORbellen standaard

OORbellen standaard
Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: La-C
Geweldige oorbellen standaard van zwart gepoedercoat staal en hout speciaal voor oorstekers, creolen en haakjes Er is plaats voor wel 40 paar oorbellen! Uiteraard kunnen er ook armbanden en kettinkjes aan gehangen worden De combinatie van staal..
€34,95
Geweldige oorbellen standaard van wit gepoedercoat staal en hout speciaal voor oorstekers, creolen en haakjes Er is plaats voor veel oorbellen! Uiteraard kunnen er ook armbanden en kettinkjes aan gehangen worden De combinatie van staal met hout..
€34,95
Merk: La-C
Earstuds op een mooie een mooie en stijlvolle manier presenteren? Dat kan met dit kleine leuke standaardje van vurenhout De earstuds zijn gemakkelijk in de gaatjes te prikken er is plek voor 6 paar stekertjes Handig klein formaat standaard dat ..
€6,95
Mooie, luxe ketting standaard uitgevoerd met fijn staal op een licht houten blokje Voor het presenteren van kettinkjes en/of armbandjes. Ook leuk voor wat langere statement oorbellen Afmeting: totale hoogte van de standaard is ongeveer 36 cm, l..
€12,95
Merk: La-C
Oorbel standaard van hout gecombineerd met wit staal, industrieel met een natuurlijke uitstraling! Alle oorbellen verdienen het om mooi uitgelicht te worden echter zijn er in de collecties altijd enkele stukken die speciale aandacht verdienen. ..
€12,95
Merk: La-C
Handig oorbellen rekje voor het presenteren van wel 20 paar oorbellen Met deze display kun je voor een klein prijsje ook jouw sieradenlabel op een passende wijze laten zien hoe tof is dat! Deze display kopen wij in Azië in om zo ook de kle..
€9,95
Geweldige oorbellen standaard van wit gepoedercoat staal en hout speciaal voor oorstekers, creolen en haakjes Er is plaats voor veel oorbellen en uiteraard kunnen er ook armbanden en kettinkjes aan gehangen worden De combinatie van staal met ho..
€34,95
×
×
×
×
×
×
×