Ketting standaard

Ketting standaard
Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: La-C
Handige ketting standaard van Eucalyptus hout voor het presentere van kettingen maar ook armbanden en/of creolen. Bij deze standaard is het hout niet bewerkt waardoor het een robuuste en stoere uitstraling krijgt.  Afmeting van de wit..
€15,95
Merk: La-C
Handige ketting standaard van Eucalyptus hout voor het presentere van kettingen maar ook armbanden en/of creolen. Bij deze standaard is het hout niet bewerkt waardoor het een robuuste en stoere uitstraling krijgt.  Afmeting van de zwa..
€15,95
Mooie, luxe ketting standaard uitgevoerd met fijn staal op een licht houten blokje Voor het presenteren van kettinkjes en/of armbandjes. Ook leuk voor wat langere statement oorbellen Afmeting: totale hoogte van de standaard is ongeveer 36 cm, l..
€12,95
Merk: La-C
Originele standaard voor het stijlvol presenteren van kettingen en sieraden Op de standaard is een mooie berkenschijf bevestigd met in het midden een klein berkenstammetje waar de kettingen omheen gehangen kunnen worden en er niet vanaf kunnen gli..
€29,95
Merk: La-C
Originele standaard voor het stijlvol presenteren van kettingen en sieraden Op de standaard is een mooie houtschijf bevestigd met in het midden een klein stammetje waar de kettingen omheen gehangen kunnen worden en er niet vanaf kunnen glijden ..
€24,95
Unieke ketting standaard voor het presenteren van langere kettingen of zelfs clutches, tassen, riemen en sjaals. Bij deze standaard is het berkenhout prachtig door midden gezaagd waardoor sieraden, tassen en accessoires er mooi over heen blijven h..
€29,95
Merk: La-C
Sieraden standaard van naturel hout gecombineerd met staal, strak design met een natuurlijke uitstraling. Op deze manier kun je sieraden op een unieke en luxe manier presenteren. Afmeting van de zwart metalen voet is 12x12 cm en houten blok is ..
€18,95
Merk: La-C
Sieraden standaard van hout gecombineerd met staal, strak design met een natuurlijke uitstraling. Op deze manier kun je sieraden op een unieke en luxe manier presenteren. Het houten blok is uitgevoerd in white wash, afmeting van de wit metalen ..
€18,95
Merk: La-C
Sieraden standaard van hout gecombineerd met staal, strak en luxe design met een natuurlijke uitstraling. Op deze manier kun je sieraden op een unieke en luxe manier presenteren. Het houten blok is uitgevoerd in black wash, afmeting van de zwar..
€18,95
Merk: La-C
Handige ketting standaard uitgevoerd met mooi licht hout voor het presenteren van kettingen, sjaals, portemonnees, clutches en tassen! De stam is uitgevoerd met mooi licht hout voor een luxe uitstraling. Afmeting van de zwart metalen voet is 18..
€29,95
×
×
×
×
×
×
×