Kaart standaard

Kaart standaard
Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: La-C
Super handig en multifunctionele standaard voor oorbel-armband-kettingkaartjes Op het mdf blok kunnen kaartjes met diverse afmetingen geplaatst worden Afmeting blok: 27x27x4 cm ..
€24,95
Merk: La-C
Mooie standaard van hout om op stijlvolle wijze (sieraden) kaarten te presenteren Er zijn 2 snedes gemaakt voor meerdere kaarten  Afmeting: 15x4x2 cm, dikte van de snedes is 3mm De kaart standaard wordt per 2 stuks geleverd (standaar..
€8,95
Merk: La-C
Mooie standaard van hout om op stijlvolle wijze (sieraden) kaarten te presenteren Er zijn 2 snedes gemaakt voor meerdere kaarten  Afmeting: 50x4x2 cm, dikte van de snedes is 3mm De kaart standaard wordt per 2 stuks geleverd (standaar..
€12,95
Limited Edition kaart standaard uitgevoerd met een grey wash! Super stijlvolle en mooie standaard voor presentatie van veel jewellery (gift) gards De kaarten worden er trapsgewijs in gezet waardoor je ze allemaal goed kan zien Afmeting: ..
€34,95
Merk: La-C
Super handige en mooie standaard voor oorbelkaartjes.  Op de vurenhouten standaard kunnen oorbelkaartjes van 5 cm breed geplaatst worden. Lengte van de het blok is 35 cm en breedte 5 cm.   ..
€15,95
Standaardje voor presentatie van kleine kaartjes met earstuds en/of pins Afmeting: 14x4,5x1 cm, breedte van de zaagsneden is 3 mm ..
€6,95
×
×
×
×
×
×
×