ARMBAND standaard

ARMBAND standaard

.

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: La-C
Stijlvolle standaard van hout gecombineerd met staal, industrieel met een natuurlijke uitstraling. Bij de standaard Large is het hout compleet glad geschuurd en gepolijst waardoor het een mooie en strakke uitstraling krijgt. Afmeting van de cop..
€24,95
Merk: La-C
Stijlvolle sieraden standaard van hout gecombineerd met staal, industrieel met een natuurlijke uitstraling. De grenen stam van de standaard Large is compleet glad geschuurd en gepolijst waardoor het een mooie en strakke uitstraling heeft. Een h..
€24,95
Merk: La-C
Stijlvolle sieraden standaard van hout gecombineerd met staal, industrieel met een natuurlijke uitstraling. De grenen stam van de Standaard Large is compleet glad geschuurd en gepolijst waardoor het een mooie strakke en luxe uitstraling heeft. ..
€24,95
Merk: La-C
Stijlvolle standaard van hout gecombineerd met staal, industrieel met een natuurlijke uitstraling Het hout is niet bewerkt zodat het de natuurlijke uitstraling behoudt Afmeting van de wit metalen voet is 12 x 12 cm, lengte stam ongeveer 39cm, d..
€15,95
Merk: La-C
Stijlvolle standaard van hout gecombineerd met staal, industrieel met een natuurlijke uitstraling Het hout (met bast) is niet bewerkt zodat het de natuurlijk uitstraling behoudt Afmeting van de zwart metalen voet is 12 x 12 cm, lengte stam onge..
€15,95
Merk: La-C
Stijlvolle sieraden standaard van licht hout gecombineerd met staal, industrieel met een natuurlijke uitstraling. Met deze standaard kun je op mooie wijze knoop armbandjes en horloges presenteren De stam is compleet glad geschuurd. Afmetin..
€13,95
Merk: La-C
Stijlvolle sieraden standaard van licht hout gecombineerd met staal, industrieel met een natuurlijke uitstraling. Met deze standaard kun je op mooie wijze knoop armbandjes en horloges presenteren De stam is compleet glad geschuurd Afmeting v..
€15,95
Merk: La-C
Stijlvolle sieraden standaard van hout gecombineerd met staal, industrieel met een natuurlijke uitstraling (4 stuks beschikbaar met deze stam afmeting) Je kunt er gemakkelijk armbanden, kettingen, creolen en horloges aan bevestigen ook l..
€15,95
Merk: La-C
Stijlvolle sieraden standaard van hout gecombineerd met staal, industrieel met een natuurlijke uitstraling. Je kunt er gemakkelijk armbanden, kettingen, creolen en horloges aan bevestigen ook leuk voor op de toonbank in uw winkel. ..
€17,95
Merk: La-C
Stijlvolle sieraden standaard van hout gecombineerd met staal, industrieel met een natuurlijke uitstraling Je kunt er gemakkelijk armbanden, kettingen, creolen en horloges aan bevestigen ook leuk voor op de toonbank in uw winkel. ..
€15,95
Merk: La-C
Stijlvolle sieraden standaard van hout gecombineerd met staal, industrieel met een natuurlijke uitstraling. Armbanden, creolen, horloges kunnen op een mooie manier gepresenteerd worden ook leuk voor op de toonbank in uw winkel. De houten stam i..
€17,95
Zo fijn je (knoop) armbandjes op deze stijlvolle manier te presenteren! Lengte van de stam is 20 cm, diameter 5 cm. Het houten blokje is 7x7x4 cm ..
€13,95
Merk: La-C
Super stylish deze standaard voor presentie van armbanden maar dan van papier! Afmeting: 7,5 x 18 cm ..
€5,95
Merk: La-C
Stoere standaard van prachtig zwaar hout voor het presenteren van (heren) sieraden en accessoires Lengte stam is 50 cm, diameter 6cm extra dik zodat de armbanden en horloges er mooi overheen vallen, totale hoogte van de standaard 23 cm Afmeting..
€32,95
Merk: La-C
Stoere standaard van prachtig zwaar hout voor het presenteren van heren sieraden en accessoires Lengte stam is 20 cm, diameter 6cm extra dik zodat de heren armbanden en horloges er mooi overheen vallen, totale hoogte van de standaard ongeveer 25 c..
€16,95
×
×
×
×
×
×
×