Product informatie

 

De materialen die worden gebruikt voor de sieraden standaards & sfeer items zijn hout gecombineerd met staal en andere natuurlijke materialen. Uitvoering in verschillende maten en hoogten biedt een solide en design uitstraling. Het hout wordt zorgvuldig door ons gezocht en geselecteerd bij vaste gecertificeerde leveranciers. De kwalitatief hoogwaardige stalen frames voor de oorbellenstandaards zijn ons eigen ontwerp. Deze worden speciaal voor ons geproduceerd in Nederland en zijn voorzien van een eveneens hoogwaardige poedercoating. 

Sommige houtsoorten worden door ons handmatig met veel zorg en aandacht bewerkt zoals: drogen, zagen, schuren, polijsten, ontdoen van knoesten en oneffenheden of juist niet en accentueren wij deze. Het is maar net hoe wij denken dat het hout het mooist tot zijn recht komt. Tijdens de bewerking van het hout kan er ineens een nieuw model standaard ontstaan. De verschillende houtsoorten die wij gebruiken komen uit eigen land maar ook gebruiken wij hout van ver. Het hout, de stammen zijn een prachtig natuurproduct die door het drogingsproces zullen krimpen en er openingen zichtbaar kunnen worden. 

Moeder natuur laat zich niet leiden het hout is daarom iedere keer weer anders maar allemaal even mooi en dit maakt dat wij er zo graag mee werken!

×
×
×
×
×
×
×