Over La-C

La-C stijlvolle handgemaakte sieraden standaards van hout gecombineerd met staal. Met veel passie, zorg en aandacht worden er verschillende houtsoorten en natuurlijke materialen gezocht en ingekocht en al dan niet door ons verder met de hand bewerkt. Wij proberen de natuur met al haar schoonheid, kleur en grilligheid terug te laten komen in onze producten. 

De sieraden standaards bieden de mogelijkheid om sieraden en accessoires op een mooie en luxe manier te presenteren. Een musthave voor uw winkel en/of interieur. De kracht van La-C is dat wij merkonafhankelijk zijn en uw sieraden label en/of (eigen) merken op een stijlvolle wijze kunt presenteren. Verkoopbevorderend door de strakke, neutrale en tijdloze designs. 

Naast het vervaardigen van sieraden standaards stellen wij ook collecties samen passend bij uw winkel of ruimte. Uw wensen in kleur, design, maat- en uitvoering zijn hierbij leidend. Wij maken en zoeken dat wat het beste past bij uw merk. Voor diverse klanten mochten wij al passende collecties samenstellen.

De sfeer items van La-C bieden de mogelijkheid om uw winkel, salon, ruimte of restaurant een eigen uitstraling en sfeer te geven. Naast onze vaste items kunnen wij ook uw eigen wensen en ideëen meenemen en komen tot een ontwerp op maat. 

Wilt u de sieraden standaards of sfeer items van La-C opnemen in uw assortiment vraag ons naar de mogelijkheden.

Ook als u speciale wensen heeft of afwijkende maten wij zijn u graag van dienst.

Tot ziens bij La-C! Inspired by nature

Carmen

 

×
×
×
×
×
×
×